Vinterölsträff 2012

Nu är det dags att anmäla sig till årets vinterölsträff.

Anmälan sker genom webformulär som du hittar länkarna till om du klickar på vinterölsträff under kommande aktiviteter till höger på denna sida.

Upplägget är det samma som för årets sommarölsträff, d v s vi kräver anmälan för både bryggare och But one shortcoming with this best-data-recovery.com recovery software is that you cannot quickly sort images, music files, text files, etc. vanliga besökare. Antalet kommer dessutom att vara begränsat till 150 personer.

Nu kan vi inte ta emot fler vanliga besökare, skulle ni få förhinder efter att ni anmält er är det viktigt att ni avanmäler er så att någon annan kan få er plats. Avanmälan sker till den mailadress ni får i svarsmailet. 
Anmälan av brygder är nu också avslutat. Foldern måste tryckas!

VÄLKOMNA!

Det här inlägget postades i Amylases ölträffar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vinterölsträff 2012

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *